Lækker Hjemmelavet Margherita pizza
Når det kommer til klassikere, kan intet slå en simpel Margherita. Hvis du er ny til at lave pizzaer, så er dette er et godt sted at starte. Nyd blød mozzarella og sød-tangy tomatsauce, toppet med frisk duftende basilikum.
Ingredienser
Nok til 1 x 30-40cm pizza
250/330 g pizzadej
4-5 spsk klassisk tomatpizzasauce
60 g frisk mozzarella, revet
4-5 hele basilikumblade
Metode
1. Start med at forberede din klassiske pizzadej.
2. Forvarm din Ooni-pizzaovn til +400°C. Brug Ooni infrarøde termometer til at kontrollere temperaturen inde i ovnen nøjagtigt.
3. Drys din Ooni pizzaspade med mel eller fin semolina mel. Stræk pizzadejkuglen ud til 30 eller 40 cm og læg den ud på din pizzaspade.
4. Fordel et jævnt lag af pizzasaucen over pizzabunden. Til slut top af med mozzarella.
5. Skub pizzaspaden ind i ovnen og bag ved at rotere pizzaen jævnligt med pizzadrejeren. Når du er færdig, fjern pizzaen fra ovnen og pynt straks med hele friske basilikumblade.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.